ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ !!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΙΑ Ο Α.Ο.Σ. ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΑΝΟΔΟ.......ΕΧΑΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!




Με μεγάλη διαφορά, όπως είναι και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, έχασε σήμερα το απόγευμα ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας στις Σέρρες!
Συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΑΟΣ έπιασε εξαιρετική απόδοση, σε αντίθεση.....
με τη δική μας ομάδα, που έδειξε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να αντεπεξέλθει σε τέτοιου είδους αγώνες είτε σε θέματα εμπειρίας, είτε αγωνιστικά,  χάσαμε τελικά με 86-37!
Αποδείχθηκε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και πολύς ιδρώτας απ όλους, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο φετινός μας στόχος, που είναι πρώτα η παραμονή στη κατηγορία και κατόπιν μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα!
Απώτερος στόχος βέβαια και μελλοντικός, παραμένει πάντα το χτίσιμο μίας ομάδας ικανής σε όλα τα επίπεδα, που να εκπροσωπεί επάξια, (μαζί με όλες τις άλλες ομάδες  που ήδη υπάρχουν), την πόλη μας στις Εθνικές Κατηγορίες!

Η ήττα αυτή δεν πρέπει να πτοήσει κανέναν από εμάς που αγαπάμε και στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ μας, αλλά να μας ενδυναμώσει περισσότερο και να μας πεισμώσει όλους, παίκτες και φιλάθλους ούτως ώστε στο μέλλον με τη σκληρή δουλειά και το πάθος για το μπάσκετ και το αθλητισμό να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!