ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ !!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ..... ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΕΠΙΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΚΟΠΟ!





Μετά από δύο σχεδόν εβδομάδες χωρίς αγώνα, αφού την προηγούμενη......
αγωνιστική είχαμε ρεπό, ο ΗΡΑΚλΗΣ μας αναμετράτε αύριο εκτός 'έδρας με τον Ορφέα Νέου Σκοπού!
Το παιχνίδι θεωρητικά είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί υπέρ του ΟΡΦΕΑ, ο οποίος και είναι το πρώτο φαβορί του ομίλου για άνοδο στη Γ Εθνική Κατηγορία.
Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις της ομάδας όλο αυτό το διάστημα συνεχίστηκαν με πολύ έντονους ρυθμούς και η βελτίωση των παιχτών μας είναι εμφανής.
Ο προπονητής εστιάσθηκε κυρίως στην άμυνα της ομάδας αλλά και στη προσπάθεια για σκοράρισμα, το οποίο είναι και το αδύνατο σημείο μας και χρειάζεται βελτίωση!
Είναι σίγουρο ότι υπάρχει μία απειρία στον τομέα αυτό, μιας και τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από εφηβικά πρωταθλήματα και είναι νεαρής ηλικίας.
Εκείνο όμως που μετράει περισσότερο είναι η δίψα για το μπάσκετ και μάλιστα για βελτίωση των δυνατοτήτων τους πράγμα που είναι και το στοίχημα που ευελπιστεί να κερδίσει η Διοίκηση.
Νέα παιδιά που για διαφόρους λόγους μετά την συμμετοχή τους σε παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα παρατάνε το άθλημα, και μερικές φορές και τον αθλητισμό, να παραμένουν κοντά στο μπάσκετ, και γιατί όχι να βελτιώνονται και να συνεχίζουν, βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη του Καβαλιώτικου μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα!