ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ !!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!!

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.....ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ!


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 07.30μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ),
 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ,
 ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!!!



Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρα Δήμογλου, όταν η ανδρική ομάδα του Αστέρα μετά το τέλος του αγώνα της ΕΝΩΣΗΣ με το ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ετοιμάσθηκε να μπει στο γήπεδο (που είναι η έδρα του ΗΡΑΚΛΗ μας).....
για να προπονηθεί, λίγες ώρες πριν το αυριανό ντέρμπι!

Το γεγονός αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στα αθλητικά δρώμενα για όλα τα αθλήματα!

Άκουσον άκουσον......η φιλοξενούμενη ομάδα να  προπονείται λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι, στην έδρα της γηπεδούχου!

Δηλαδή π.χ. αν είμασταν στη Θεσσαλονίκη και ο Άρης ήταν φιλοξενούμενος, να ζητούσε από τους υπεύθυνους των γηπέδων να προπονηθεί πριν από ένα ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας η  στο Παλατάκι....και οι υπεύθυνοι να έδινα την άδειά τους, χωρίς καν να ρωτήσουν ή να ενημερώσουν το ΠΑΟΚ !!! 

Ευτυχώς το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τους παράγοντες της ομάδας μας και αμέσως έγιναν εκείνες οι ενέργειες  που έπρεπε, για να αποτραπεί η προπόνηση του Αστέρα στη Καλαμίτσα!
Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τους ανθρώπους της ομάδας του Αστέρα όπως και προς τους υπευθύνους του γηπέδου, εξηγώντας τους ταυτόχρονα το ηθικό αλλά και το ουσιαστικό ζήτημα που προκύπτει αν επιμείνουν στην απόφαση τους αυτή, για να γίνει η προπόνηση!
Προς τιμή του ο προπονητής του Αστέρα αντιλήφθηκε, έστω και αργά, το ηθικό μέρος της διαμαρτυρίας μας και μετά από εισήγησή του δεν έγινε προπόνηση!

Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στον αυριανό αγώνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας είναι το αουτσάιντερ, αφού  η ομάδα μας είναι καινούργια και αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά, με μικρές εμπειρίες αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά και πολύ ταλέντο.
Η ομάδα του Αστέρα είναι σαφώς πιο έμπειρη και θεωρείται 
φαβορί ασχέτως αν παίζει εκτός έδρας.
Για τον λόγο αυτό απορούμε, πως είναι δυνατόν και να σκέφθηκαν ακόμη να προβούν σ αυτή την ενέργεια, που από όσο εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε, δεν έχει ξαναγίνει  στα παγκόσμια χρονικά!

Όσο για την απόφαση των υπευθύνων να επιτρέψουν την προπόνηση του Αστέρα στην έδρα μας πριν το αυριανό σημαντικό αγώνα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είχε καμία υστεροβουλία αλλά έγινε εκ΄παραδρομής!

Τώρα απευθυνόμενοι σε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που αγαπάτε το ΗΡΑΚΛΗ μας, σας προτρέπουμε να αφήσετε για αύριο την μεσημεριανή σας Κυριακάτικη ξεκούραση και να έρθετε στην Καλαμίτσα για να ενισχύσουμε τα παιδιά μας που τόσο πολύ μας χρειάζονται!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 03.00μ.μ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ!